Luister naar de laatste aflevering

Of luister alle afleveringen in de NRC audio app.

Vandaag is de dagelijkse podcast van NRC. Elke werkdag hoor je in twintig minuten hét verhaal van de dag, verteld door onze beste journalisten.

Afleveringen

Hosts

  • Thomas Rueb

    Thomas Rueb is sinds het begin van deze podcast de presentator van NRC Vandaag. Daarnaast is hij verslaggever binnenland voor de krant.

  • Floor Boon

    Redacteur Floor Boon komt van de Haagse redactie en was al regelmatig te gast in de podcast Haagse Zaken, ook coördineerde zij korte tijd de podcastredactie.

  • Geertje Tuenter

    Geertje Tuenter is, naast presentator van NRC Vandaag, redacteur bij de economieredactie en schrijft onder meer over horeca.

Productie

Iedere dag werken we met een team aan NRC Vandaag. De chef van de audioredactie is Anne Moraal. Productie is in handen van Tessa Colen, Henk Ruigrok van der Werven, Iddo Havinga, Felicia Alberding, Misha Melita, Anna Korterink, Liz Dautzenberg, Esmee Dirks, Weike van Koolwijk, Julia Vié, Elze van Driel en Iris Verhulsdonk. Onze editors zijn Ruben Pest, Jan Paul de Bondt, Julie Blussé, Yeppe van Kesteren, Jennifer Pettersson, Astrid Cornelisse, Jeroen Jaspers, Misja van Waterschoot, JP Geersing en Stef Visjager. En ten slotte werken Mila-Marie Bleeksma en Céline Cornelis mee als productie-assistenten.