Luister naar de laatste aflevering

Of luister alle afleveringen in de NRC audio app.

Vandaag is de dagelijkse podcast van NRC. Elke werkdag hoor je in twintig minuten hét verhaal van de dag, verteld door onze beste journalisten.

Afleveringen

Hosts

  • Floor Boon

    was correspondent in Brazilië en werkte op de politieke redactie, waar ze ook te horen was in Haagse Zaken, als gast en invalhost. Nu richt ze zich vooral op audio, sinds 2020 is ze host van NRC Vandaag.

  • Egbert Kalse

    schrijft over macro-, politiek-, en financieel-economische onderwerpen en is daarnaast te horen in de podcasts NRC Vandaag en Onder de streep.

  • Gabriella Adèr

    is podcast- en documentairemaker, voornamelijk rondom het onderwerp justitie. Eerder maakte zij onder meer de podcasts De Kasteelmoord (VPRO) en Cocaïnekoorts (NRC). Inmiddels werkt zij fulltime voor NRC.

Productie

Iedere dag werken we met een team aan NRC Vandaag:

Chef: Anne Moraal
Plaatsvervangend Chef: Iddo Havinga
Coördinator: Henk Ruigrok van der Werven
Presentatie: Egbert Kalse, Floor Boon & Gabriella Adèr
Audioredacteuren: Tessa Colen, Anna Korterink, Mila-Marie Bleeksma, Iris Verhulsdonk, Ruben Pest, Liz Dautzenberg, Julia Vié, Esmee Dirks, Weike van Koolwijk, Stef Visjager, Alegria Ioannidis, Dirk Hooijer en Mandula van den Berg.
Editors: Ruben Pest, Jan Paul de Bondt, Yeppe van Kesteren, Jennifer Pettersson, Astrid Cornelisse, Jeroen Jaspers, Misja van Waterschoot, JP Geersing, Stef Visjager en Marco Raaphorst.
Productie: Céline Cornelis & Claire van der Wouden