Seoul blijft massaal op voor Zuid-Korea’s beste aanvaller Son Heung-min

Een grote favoriet in het Zuid-Koreaanse elftal is sterspeler Son Heung-min. De aanvoerder van de nationale ploeg, ook wel bekend als ‘Son-satie’, wordt geprezen om zijn snelheid, goede techniek én zijn bescheidenheid. Volgens analytici en fans is Son van groot belang voor het nationaal elftal: de spits is met zijn 104 interlands verreweg de meest ervaren speler van het team, en wist daarnaast als een van de weinigen door te breken in de Europese topcompetities.

Zuid-Korea haalde tien keer op een rij het WK, maar redde het maar twee keer tot de knock-outfase. Zal de 30-jarige voetballer zijn land voor de derde keer naar de achtste finales kunnen leiden?

Lees hier het profiel over Son Heung-min: Seoul blijft massaal op voor Zuid-Korea’s beste aanvaller Son Heung-min Dit artikel maakt ook deel uit van ons liveblog: Bondscoach VS biedt excuses aan na ophef over Iraanse vlag