Valencia maakt gelijk namens Ecuador na slordig balverlies Oranje

Enner Valencia wordt gezegend door zijn medespelers na zijn treffer tegen Oranje.
Enner Valencia wordt gezegend door zijn medespelers na zijn treffer tegen Oranje. Foto Raul Arboleda/AFP

De rust is pas net voorbij, of Ecuador komt op gelijke hoogte. Doelman Andries Noppert weet een eerste schot van Pervis Estupiñán nog te keren, maar heeft geen antwoord op de rebound van Enner Valencia. Aan de Ecuadoriaanse aanval gaat slordig balverlies van Oranje vooraf. Eerst schopt Noppert onder druk de bal wild weg, vervolgens wordt Jurriën Timber op het middenveld van de bal gezet en kan Ecuador via het gat dat de 21-jarige Ajacied achterlaat op weg naar de gelijkmaker.

Dit artikel maakt ook deel uit van ons liveblog: Zwak Nederland komt met gelijkspel goed weg tegen Ecuador