Twee doden na steekpartij in Brabantse Cuijk

Steekpartij Een traumahelikopter kwam ter plaatse, maar de hulpverlening mocht niet baten.
Politie doet onderzoek bij een woning op het Korhoenderveld waar twee personen bij een steekpartij om het leven zijn gekomen.
Politie doet onderzoek bij een woning op het Korhoenderveld waar twee personen bij een steekpartij om het leven zijn gekomen. Foto ANP

In het Brabantse Cuijk zijn woensdagavond bij een steekpartij twee mensen om het leven gekomen. Dat meldt de politie-eenheid Oost-Brabant op Twitter. Een traumahelikopter kwam ter plaatse, maar de hulpverlening mocht niet baten.

Het incident vond plaats rond 20.00 uur op het Korhoenderveld. De politie heeft aan persbureau ANP bevestigd dat het om de 73-jarige en 75-jarige bewoners van de woning gaat.

Momenteel doet de politie onderzoek hoe de steekpartij kon plaatsvinden en houdt rekening met verschillende scenario’s. De Forensische Opsporing zijn in de woning aanwezig voor sporenonderzoek.

Twitter avatar Pol_OostBrabant Politie Eenheid Oost-Brabant Op de Korhoenderveld in #Cuijk is zojuist een steekincident geweest. We zijn met veel eenheden ter plaatse en zijn druk bezig met eerste hulpverlening. https://t.co/sxEphhghfy