Podcast

Vandaag
6 okt 2022
do - 6 oktober 2022
Vandaag
6 okt 2022
do - 6 oktober 2022
Het prijsplafond: voor tienduizenden mensen werkt het niet
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Het prijsplafond: voor tienduizenden mensen werkt het niet

Het kabinet trekt een ongekend hoog bedrag van zo’n 23,5 miljard euro uit om huishoudens te compenseren voor de hoge energieprijzen. Daarmee moeten zoveel mogelijk mensen worden geholpen, maar toch helpt het nog steeds niet iedereen. Politiek redacteur Christiaan Pelgrim ging langs bij de chronisch zieke Hayat Afkyr, die om medische redenen een extreem hoog energieverbruik heeft. Tienduizenden Nederlanders zoals zij dreigen in grote problemen te komen.

Gast:
Christiaan Pelgrim
Presentatie:
Floor Boon
Redactie:
Anna Korterink & Ruben Pest
Montage:
Bas van Win