Premier League

Ten Hag neemt deels schuld verlies United op zich

Trainer Erik ten Hag nam na de nederlaag van Manchester United bij Brentford (4-0) een deel van de schuld op zich. „Ik ben de hoofdverantwoordelijke voor wat er is gebeurd. Dat ga ik niet uit de weg. We moeten er nu samen alles aan doen om beter te worden”, zei de voormalige coach van Ajax bij Sky Sports.

Ten Hag spaarde zijn elftal evenmin. „Het was wel een verrassing voor me dat we zo slecht begonnen. Na 35 minuten hadden we vier doelpunten tegen, dat is ongelooflijk. In de rust had ik eigenlijk iedereen kunnen wisselen. Ik vind het ook heel erg voor onze fans. Ze doen echt alles om ons te steunen en wij hebben iedereen laten vallen.”

United-doelman David De Gea was eerlijk in zijn reactie. „Ik denk dat mijn fouten het elftal de drie punten hebben gekost.” (ANP)