Recensie

Recensie Podcast

Sla die lange TV-zit dit jaar over

VPRO Zomergasten is ook als podcast te beluisteren!
Zomergasten Podcast - Hans Klok
Deze podcast luister je ook in onze app

Het is een lange zit, een avondje Zomergasten. Geen tijd of geduld voor een televisieavond van drie uur lang maar wel een fear of missing out, het ongemakkelijke gevoel dat je toch echt iets misloopt? Je kunt zomergasten ook gewoon als podcast beluisteren. Zo voorkom je dat je straks niet mee kan praten op de buurtbarbeque, over de zomergasten en interviewprestaties van Janine Abbring - traditiegetrouw een onderwerp van gesprek in augustus. De videofragmenten die de gasten meenemen worden samengevat, om toch mee te kunnen krijgen wat je niet kunt zien.

De gesprekken van Zomergasten 2022 zullen in de loop van het seizoen online komen.

VPRO Zomergasten, wekelijks afleveringen van 2-3 uur, NPO 2/VPRO.