Recensie

Recensie Podcast

De beste manier om te worden voorgelezen

Naar de longreads van The Guardian kun je ook gewoon luisteren! Prachtige montages en prettige voorleesstemmen doen de lange artikelen opleven.
Promised land: how South Africa’s black farmers were set up to fail
Deze podcast luister je ook in onze app

Heb ik even een goeie zomertip voor je! Veel woorden hoef ik er niet aan te wijden: naar de lange artikelen van The Guardian kun je ook gewoon luisteren! In The Audio Long Read word je op fantastische manier voorgelezen. Nieuwe afleveringen verschijnen elke twee dagen en kunnen zo drie kwartier duren. Op de achtergrond en ter afwisseling heeft deze podcast prachtig complementair audiodesign dat het verhaal doet opleven.

The Audio Long Read, tweemaal per week afleveringen van 25-50 min, The Guardian.