Recensie

Recensie Podcast

Ontspannen met academici

Twee keer per week nodigt de redactie van Vox allerlei bijzondere denkers uit. Toch is Vox Conversations gemakkelijk te volgen.
The price of keeping secrets
Deze podcast luister je ook in onze app

Ik heb in de zomer vaak wat minder concentratie over om het dagelijkse nieuws binnen te krijgen. Maar me afsluiten van de wereld, dat gaat aan me knagen en lost de nieuwshonger niet op. Eén van de podcasts waar ik naar terugkeer, wanneer ik op een ontspannen manier aan informatie wens te komen, is Vox Conversations. Gesprekken met bijzondere denkers, waarbij veel rekening wordt gehouden met de luisteraar. Vooraanstaande wetenschappers, journalisten en academici worden op een luchtige en heldere manier bevraagd naar hun bevindingen. De gesprekken zijn informeel en hebben een praktische insteek.

Vox Conversations, tweemaal per week afleveringen van 40-60 min, Vox.