Lezersoproep: op vakantie, hoe houd jij het gezellig onderweg?

Met kinderen of een ander bont reisgezelschap kan een vlucht of autorit naar de vakantiebestemming ellenlang duren. We zijn benieuwd wat jij zoal doet om jezelf en je reisgenoten te vermaken onderweg.

Dierennamen raden, automerken tellen of iets heel anders. Zeker met kinderen in verschillende leeftijden is het soms een hele kunst om het gezellig te houden onderweg. Voor een gids met tips van lezers en van NRC willen we daarom graag weten: wat doe jij om de reis zo aangenaam mogelijk te maken? En in welke situatie kwam dit goed van pas? De beste en meeste originele tips publiceren we.

Hoe houd jij het gezellig onderweg?

Heb jij een goede tip die absoluut in onze gids moet komen?

De redactie maakt een selectie van de vragen en tips. Je krijgt bericht of je vraag of tip wordt geplaatst en waarom wel/niet. Gebruiken we een tip wel, dan zetten wij daar de naam van de inzender bij.
  1. Wat is jouw gouden tip om jezelf en reisgenoten zo goed mogelijk te vermaken tijdens de reis?
  2. Licht kort toe hoe deze tip voor jou gewerkt heeft