Podcast

Haagse Zaken
26 feb 2022
za - 26 februari 2022
Haagse Zaken
26 feb 2022
za - 26 februari 2022
#24 Rusland, sancties en gas
   
Deze podcast luister je ook in onze app

#24 Rusland, sancties en gas

Het kabinet bereidde Nederland er deze week op voor: de westerse sancties aan het adres van Rusland na de invasie van Oekraïne zullen ook hier gevolgen hebben. En die zullen waarschijnlijk vooral te zien zijn op de gasrekening. In deze Haagse Zaken hoor je waar het Nederlandse gas vandaan komt en hoe groot het Russische aandeel is. Marike Stellinga en Erik van der Walle leggen uit wat de risico’s zijn van die gasafhankelijkheid. En je hoort van ze wat de alternatieven daarvoor zijn.

@MStellinga / @erikvderwalle / @LamyaeA

Luister hier naar de aflevering die we eerder maakten voor de invasie van Oekraïne.

Presentatie:
Lamyae Aharouay
Gasten:
Marike Stellinga & Erik van der Walle
Productie:
Ignace Schoot & Iddo Havinga
Montage:
Pieter Bakker