Recensie

Recensie Podcast

Wie heeft een goed verhaal voor Seth Rogan?

In Storytime with Seth Rogen komen de meest bizarre verhalen boven tafel.
The Ballad of Mount Doogie Dowler
Deze podcast luister je ook in onze app

Er zijn véél celebrities die een podcast maken, met erg wisselend resultaat (lees: de meeste zijn behoorlijk slecht). Maar de Canadese acteur Seth Rogen heeft er een die zeer de moeite waard is. Elke week vraagt hij iemand die hij kent: ‘Heb jij nog een goed verhaal?’ en daar komen de meest waanzinnige anekdotes uit. Zoals de man die op Mount Doogie Dowler (die waanzinnig genoeg ook nog is vernoemd naar zijn opa) met een beer vocht of de 20-jarige ober die de rest van zijn leven gevolgd zal worden door één slechte grap. Mijn vertrouwen in de celebrity-podcast is hersteld.

Storytime with Seth Rogen, wekelijks afleveringen van een half uur tot een uur, Earwolf/Seth Rogan.