Recensie

Recensie Podcast

Lange gesprekken over kunst

Luuk Heezen maakt al sinds 2015 de podcast Kunst is Lang. Het resultaat is een schatkamer aan interviews met kunstenaars.
Aflevering 75 - Raquel van Haver
Deze podcast luister je ook in onze app

In samenwerking met online tijdschrift Mister Motley maakt Luuk Heezen de podcast Kunst is Lang: lange interviews met vaak jonge en opkomende kunstenaars, maar ook met gevestigde artiesten als Jacqueline de Jong en Marinus Boezem. Heezen is een geduldige interviewer die de kunstenaars alle ruimte geeft. Door het coronavirus worden er tijdelijk geen nieuwe afleveringen opgenomen, maar met meer dan 125 afleveringen is het archief een schatkamer. Vaak fungeren die afleveringen als interessante tijdcapsule: zoals het gesprek met Raquel van Haver voordat ze haar grote expositie had in het Stedelijk Museum Amsterdam. Veel afleveringen zijn ook te bekijken via het YouTubekanaal van Mister Motley.

Kunst is Lang (en het leven is kort), tweewekelijks afleveringen van een uur, Mister Motley, Luuk Heezen.