Recensie

Recensie Podcast

Hoe Steinberg haar miljarden verloor

Succes, verdriet, feest en verraad. In The Just Enough Family treed je binnen in één van de (voormalig) allerrijkste families van Amerika.
Introducing The Just Enough Family
Deze podcast luister je ook in onze app

Liz Steinberg was rijk. En niet zomaar rijk, maar privévliegtuig-, helikopter-, meerdere huizen-, New York society-rijk. Deze rijkdom had zij grotendeels te danken aan haar vernuftige zakenoom Saul. Daarbovenop lanceerde ze een eigen merk in positiekleding, die de manier waarop zwanger Amerika eruitzag veranderde. Maar toen viel het hele kaartenhuis in elkaar. In gesprek met vriendin en schrijver Ariel Levy doet ze haar verhaal. En zo blijkt dat in de Steinberg familie dezelfde thema’s spelen als in de meeste andere families. Toegegeven, de miljarden maken het geheel wel een stuk smakelijker. Het resultaat: een slim gemonteerde realitysoap op New Yorker-niveau met heerlijke anekdotes en familieleden die schrijver Levy niet beter had kunnen bedenken.

The Just Enough Family, 8 afleveringen van 25-39 min. Three Uncanny Four/ Sony.