Opinie

Het wekelijkse spreekuur van de ombudsman van maandag 29 november

Online spreekuur Heeft u een vraag over/voor NRC? Stel die aan onze ombudsman Sjoerd de Jong in diens wekelijkse spreekuur op maandagmiddag.

Op maandagmiddag beantwoordt ombudsman Sjoerd de Jong tussen 13.00 en 14.00 uur vragen van abonnees over en voor NRC.

Iedere zaterdag schrijft De Jong een rubriek over een journalistiek thema of een voorval op de redactie. Het blijft mogelijk om online onder dat artikel te reageren op de inhoud. Daarnaast kunnen abonnees dus het wekelijkse spreekuur bezoeken. Vragen kunnen worden ingestuurd vanaf zaterdag via het reageersysteem Talk. U kunt slechts reageren als u bent ingelogd op nrc.nl.

Uw vragen en opmerkingen worden op maandagochtend gelezen en op de website geplaatst, waarna De Jong reageert. Indien mogelijk geeft de ombudsman direct antwoord. Op kwesties die navraag of onderzoek vereisen, komt hij terug in een later spreekuur, in de ombudsmanrubriek in de krant of per e-mail aan u rechtstreeks.

Het wekelijkse ombudsmanspreekuur is te vinden via nrc.nl/spreekuurombudsman. Heeft u in de tussentijd een vraag aan De Jong? Dan kunt u hem mailen op ombudsman@nrc.nl.

Reageren

Reageren op dit artikel kan alleen met een abonnement. Heeft u al een abonnement, log dan hieronder in.