Podcast

Onder de streep
16 nov 2021
di - 16 november 2021
Onder de streep
16 nov 2021
di - 16 november 2021
Wil jij meebetalen aan groenere fabrieken?
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Wil jij meebetalen aan groenere fabrieken?

De klimaattop in Glasgow zit erop. De noodzaak om de opwarming van de aarde tot anderhalve graad te beperken is nog duidelijker geworden dan die al was. Het vraagt om enorme veranderingen en kost een onwaarschijnlijke smak met geld. Fabrieken die dringend moeten vergroenen, zeggen dat ze dat geld niet hebben. Zo ook de baas van Tata Steel in IJmuiden, Hans van den Berg. De vraag is: wie gaat het dan betalen?

Gast:
Milo van Bokkum en Clara van de Wiel
Presentatie:
Teri van der Heijden
Productie:
Geesje Oostland en Astrid Cornelisse
Montage:
Robin de Wever