De Toppers annuleren kerstconcerten vanwege coronamaatregelen

De Toppers hebben hun kerstconcerten afgelast. Aanleiding is de onzekerheid rondom mogelijke coronabeperkingen. De concerten, die de muziekformatie van René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op 22, 23, 24 en 26 december zou houden, gaan daarom niet door.

Op de website van de Toppers schrijft de organisatie dat „de continu veranderende omstandigheden in combinatie met vele productionele uitdagingen en steeds krapper wordende voorbereidingstijd dwingen ons nu, na enorm veel wikken en wegen, de kerstshows definitief te annuleren”.

Mensen met een kaartje krijgen hun aankoopbedrag teruggestort of kunnen kiezen de kaarten te behouden voor de volgende concerten van de Toppers, die in mei gehouden worden.

Dit artikel maakt ook deel uit van ons liveblog: Coronablog 26 oktober