Podcast

Haagse Zaken
16 okt 2021
za - 16 oktober 2021
Haagse Zaken
16 okt 2021
za - 16 oktober 2021
#6 Waarom de afhandeling van de toeslagenaffaire stroef verloopt
   
Deze podcast luister je ook in onze app

#6 Waarom de afhandeling van de toeslagenaffaire stroef verloopt

Bij het aftreden van Kabinet Rutte III deed Mark Rutte een belofte aan de door de toeslagen affaire gedupeerde ouders: een snelle en zorgvuldige afhandeling van de affaire. En ook verantwoordelijk staatssecretaris Alexandra van Huffelen sprak keer op keer over die snelle afhandeling.

In deze Haagse Zaken hoor je van Derk Stokmans en Rik Rutten wat er in de afgelopen negen maanden wel, maar vooral ook niet gebeurde. Je hoort waarom de hersteloperatie zo moeizaam verloopt én we onderzoeken wat het onderliggende probleem is en wat de mechanismen zijn bij overheidsinstanties op het moment dat er een probleem wordt ontdekt.

@LamyaeA // @rik_rutten // @DerkStokmans

Bekijk hier de vacature voor het traineeprogramma van NRC.

Koop hier je kaarten voor de Nacht van NRC.

Lees hier het artikel van Rik en Derk.

Luister hier onze vorige aflevering over de verhoren over de toeslagenaffaire.

Redactie en productie:
Iris Verhulsdonk
Montage:
Pieter Bakker