Recensie

Recensie Podcast

Mee de arena in

Als je je ogen dicht doet tijdens het luisteren naar Short History Of… kun je de geschiedenis van dichtbij beleven.

In de nieuwste Noiser productie praat de kalme voice-over je eerst bij over de slavenopstand aangevoerd door Spartacus. Vervolgens neemt hij je mee de arena in, waar je als gladiator omringd door brullende wilde dieren het juichend publiek vervloekt. Geef je er maar gewoon aan over. Alleen zo ondervind je die kinderlijke fantasiebeleving van de supersterren van voorbije tijden.

Iedere aflevering van Short History Of… brengt een specifiek stukje geschiedenis tot leven onder begeleiding van nogal epische muziek. Enerzijds informatief, anderzijds gewoon lekker om (terwijl je op de trein wacht) in je verbeelding tussen de piraten te staan, je geluk te beproeven tijdens de Gold Rush of Pompeï te ontvluchten voor de spuitende Vesuvius.

Short History Of…, wekelijks een nieuwe aflevering van een uur, Noiser.