Podcast

Haagse Zaken
25 sep 2021
za - 25 september 2021
Haagse Zaken
25 sep 2021
za - 25 september 2021
#3 Één APB, twee dagen, negentien fracties en negen redacteuren
   
Deze podcast luister je ook in onze app

#3 Één APB, twee dagen, negentien fracties en negen redacteuren

Het demissionaire kabinet valt als los zand uit elkaar, een nieuw kabinet laat nog op zich wachten en de frustratie over de gebrekkige vooruitgang van de formatie is groot. Niet de ideale omstandigheden om te beginnen aan een constructief debat. Toch kwam de coalitie de oppositie tegemoet met ruim 2 miljard euro voor huurders, veiligheid, lerarensalarissen en de energierekening. Maar de recente problemen en verstoorde verhoudingen bleven drukken op deze Algemene Politieke Beschouwingen (APB).

Deze week in Haagse Zaken schuiven er maar liefst negen redacteuren aan om de momenten die hen het meest zijn bijgebleven met jou te delen en je bij te praten over alles wat jij deze APB voor en achter de schermen hebt gemist. Heeft de voormalige coalitie elkaar vastgehouden? Zijn er toch al contouren van een nieuwe coalitie te ontwaren? En de vraag waar het allemaal mee begon: Waar was Kaag?

Redactie en productie door Henk Ruigrok van der Werven

Montage door Pieter Bakker

@LamyaeA // @pdekoning // @Markla94 // @pimvandendool // @apjvalk // @rik_rutten // @JosVerlaan // @PhilipdeWW // @romymtenvelde // @henkruigrok

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.