Podcast

Haagse Zaken
18 sep 2021
za - 18 september 2021
Haagse Zaken
18 sep 2021
za - 18 september 2021
#2 Drie correspondenten over de Duitse verkiezingen
   
Deze podcast luister je ook in onze app

#2 Drie correspondenten over de Duitse verkiezingen

„Als Duitsland niest, dan wordt Nederland verkouden”, zo luidt het gezegde. En er gaat in ons buurland nogal iets veranderen de komende tijd. Het land neemt niet alleen afscheid van Angela Merkel, maar er lijkt na 16 jaar christendemocraten ook in de Bondsdag een machtswisseling plaats te gaan vinden.

Over hoe het verder moet met Duitsland en wat dit voor Europa en Nederland betekent praat Lamyae Aharouay met de huidige correspondent in Duitsland Nynke van Verschuer en oud-correspondenten Juurd Eijsvogel en Michel Kerres.

@LamyaeA // @JuurdEijsvoogel // @NvanVerschuer // @MichelKerres

Redactie & productie:
Henk Ruigrok van der Werven
Montage:
Pieter Bakker