Recensie

Recensie Podcast

Hard en heftig

Een podcast over metal, voor de liefhebber of de beginnende headbanger.
#1 - Penelope verrast met hun nieuwe single (S04)
Deze podcast luister je ook in onze app

Henk Ruigrok van der Werven is niet alleen een weergaloze producer (je kunt hem kennen van onze Vandaag zomerserie over Louis Doedel), hij is ook nog eens groot metalfan. En laat er nou ook een podcast zijn die helemaal in zijn straatje ligt. Hij tipt:

Alsof je na een concert nog staat na te praten, zo brengen Suzanne Bosman en Mike Arntz je in de Keiharde Pödcast de beste tips en anekdotes uit de wereld van het hardere en duistere gitaargeluid. Van nieuwe releases uit binnen- en buitenland, tot verloren gewaande pareltjes die Mike uit zijn schijnbaar oneindige platenkast opdiept. Ze nemen zichzelf niet te serieus, maar hun luisteraars en de artiesten des te meer. Dat zorgt niet alleen voor goede muziek, maar ook voor mooie en soms zelfs ontroerende gesprekken. Binnenkort kan je ook ‘in het echt’ met het duo proosten, want 10 oktober staan ze met een live-opname in het Utrechtse poppodium Tivoli Vredenburg.

De Keiharde Pödcast. wekelijks een nieuwe aflevering van anderhalf uur, NPO Radio 2.