Podcast

Haagse Zaken
28 aug 2021
za - 28 augustus 2021
Haagse Zaken
28 aug 2021
za - 28 augustus 2021
#62 Waarin we je geheugen opfrissen over corona
   
Deze podcast luister je ook in onze app

#62 Waarin we je geheugen opfrissen over corona

Als het aan het kabinet ligt, is Nederland binnenkort van alle coronamaatregelen af - tenminste áls de cijfers het toelaten. Maar betekent dit voornemen ook dat we terugkeren naar de samenleving van voor de pandemie?

In deze aflevering van Haagse Zaken hoor je van Rik Wassens en Wouter van Loon wat we de komende maanden (waarschijnlijk) kunnen verwachten. We bespreken hoe het ervoor staat met de pandemie én vaccinatiegraad in Nederland, welke signaalwaardes van belang zijn voor het monitoren van het virus, de mogelijke risico’s van het loslaten van de coronamaatregelen én je hoort hoe het nou precies zit met een vaccinatieplicht, dwang- of drang.

@LamyaeA // @Wloon // @RikWassens

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Redactie & productie:
Iris Verhulsdonk
Montage:
Pieter Bakker