Podcast

Vandaag
11 aug 2021
wo - 11 augustus 2021
Vandaag
11 aug 2021
wo - 11 augustus 2021
Doping Doodnormaal #3: Het groeit en groeit
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Doping Doodnormaal #3: Het groeit en groeit

Roy gebruikte vier jaar lang anabolen. Hij kreeg een ‘droomlichaam’ maar was nog niet tevreden. Hij maakt zich zorgen over de toename van anabolengebruik en ziet jongens van 17 en 18 met spuiten in de weer.

In de driedelige serie ‘Doping Doodnormaal’ duikt verslaggever Camil Driessen in de wereld van anabolen. Hij spreekt met gebruikers, onderzoekt de werking, duikt in de illegale handel en ontleed de trend. Want: hoe normaal is dopinggebruik in Nederland?

In de laatste aflevering gaat Camil lang bij Roy, hij gebruikte vier jaar lang anabolen en staat symbool voor een groep van duizenden Nederlanders. Bij de Dopingautoriteit ontdekt hij hoe omvangrijk anabolengebruik in Nederland is en stelt hij de vraag: Waar gaat het heen? En wordt er genoeg tegen gedaan?

Dit is de laatste aflevering van Doping Doodnormaal, een serie van NRC Vandaag.

Presentatie:
Camil Driessen
Productie:
Nina van Hattum
Montage:
Yeppe van Kesteren