Lezersoproep: hoe wordt in Europese vakantielanden omgegaan met toeristen en coronarestricties?

Lezersoproep Voor een artikel in NRC komen wij graag in contact met mensen die hun ervaringen willen delen over vakanties die door coronarestricties beïnvloed werden.

Kon je zonder Digitaal Corona Certificaat toch je tent opzetten op een Franse camping? Werd je geweigerd bij de Italiaanse grens omdat je geen negatieve test op zak had? Of mocht je in Griekse restaurants ook zonder gevaccineerd te zijn plaatsnemen?

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de coronamaatregelen in Europese vakantielanden. Bijvoorbeeld: het navolgen van de regels door de lokale bevolking en in hoeverre toeristen een speciale behandeling kregen.

De oproep is gesloten. Dit artikel maakten we op basis van de reacties van onze lezers