Tweede nederlaag beachvolleybalduo Stam/Schoon

Beachvollebyalsters Katja Stam en Raisa Schoon hebben ook hun tweede groepswedstrijd verloren. Het Zwitserse koppel Anouk Vergé-Depré en Joana Heidrich was in twee sets te sterk: 22-2- en 21-18. In de eerste set liet het Nederlandse duo vijf setpunten liggen.

Zaterdag gingen Stam en Schoon in hun eerste duel onderuit tegen de Canadese wereldkampioenen Sarah Pavan en Melissa Humana-Paredes. Donderdag is het derde en laatste groepsduel tegen Karla Borger en Julia Sude uit Duitsland. Bij winst maken Stam en Schoon nog kans op een plaats in de tussenronde.

De Zwitserse Joana Heidrich probeert een smash van de Nederlandse Raisa Schoon te blokkeren. Foto Pilar Olivares / Reuters

Dit artikel maakt ook deel uit van ons liveblog: Nederlaag waterpolosters bij olympische rentree