Podcast

Vandaag
26 jul 2021
ma - 26 juli 2021
Vandaag
26 jul 2021
ma - 26 juli 2021
Follow Up: De kunstwereld na Andeweg
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Follow Up: De kunstwereld na Andeweg

Vorig jaar publiceerden onderzoeksjournalisten Carola Houtekamer en Lucette ter Borg een onthullend verhaal over de jonge kunstenaar Julian Andeweg. Twintig vrouwen en mannen beschuldigden Andeweg van seksueel grensoverschrijdend gedrag, stalking en huiselijk geweld. Het onderzoek sloeg in als een bom. Maar wat is er intussen veranderd in de kunstwereld?

Dit is aflevering één van Follow Up, een serie van NRC Vandaag. Iedere aflevering bekijken we een eerdere Vandaag-aflevering opnieuw. Luister hier de eerdere aflevering over #metoo in de kunstwereld terug.

Gast:
Carola Houtekamer
Host:
Thomas Rueb
Productie:
Misha Melita
Montage:
JP Geersing