Recensie

Recensie Podcast

Gaat Joram zijn vader ontmoeten?

Een intieme podcast over een verbroken relatie tussen vader en zoon.

De vader van presentator en 3FM-dj Joram Kaat verdween voor zijn geboorte uit beeld. In de tweede aflevering wordt Joram 27 en krijgt hij een Facebook-felicitatie van zijn vader. „Joram, gefeliciteerd !” staat er. Zo’n bericht krijgt hij jaarlijks, meer contact is er niet.

In Who’s your daddy? luister je mee met intieme gesprekken tussen Joram en zijn moeder, broer en zus over zijn vader, die stevig dronk en zijn moeder sloeg. In het gesprek met zijn zus probeert Joram grip te krijgen op de vraag waarom zij wel contact met hem heeft. Waarom geeft zij om iemand die zulke vreselijke dingen heeft gedaan? In de derde aflevering komt daar een mooi inzicht over.

En uiteindelijk draait de serie natuurlijk om de vraag: gaat Joram zijn vader ontmoeten?