Uitvaart

Publiek afscheid in Carré voor Peter R. de Vries

Mensen die afscheid willen nemen van de donderdag overleden Peter R. de Vries kunnen aanstaande woensdag terecht in het Amsterdamse theater Carré. Dat meldt RTL Boulevard zondagavond. „Het is de wens van de familie en de partner van Peter R. de Vries dat iedereen voor wie Peter iets heeft betekend, de gelegenheid krijgt een laatste groet te brengen.” Op woensdag is het publiek tussen 11.00 uur tot 20.00 uur welkom in Carré, waar iedereen een laatste groet kan brengen aan de misdaadverslaggever. Donderdag 22 juli wordt in besloten kring afscheid genomen door familie en vrienden. De Vries werd op dinsdagavond 6 juli neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam, kort nadat hij te gast was geweest in een live uitzending van RTL Boulevard. (NRC)