Familie: gezondheid De Vries ongewijzigd, nog veel onzeker

Op de plaats van de aanslag liggen bloemen.
Op de plaats van de aanslag liggen bloemen. Foto Olivier Middendorp

De gezondheidssituatie van Peter R. de Vries is nog altijd ongewijzigd. „Er zal tijd overheen gaan voordat er meer duidelijkheid komt”, zo laat zijn familie weten aan de redactie van het dagelijkse televisieprogramma RTL Boulevard. Veel is nog onzeker, meldt de familie.

De Vries werd dinsdagavond neergeschoten nabij het Leidseplein in Amsterdam, in de buurt van de studio van RTL Boulevard. Hij was eerder op de avond in het programma te gast. De familie laat verder weten dankbaar te zijn voor de zorg die De Vries in het ziekenhuis krijgt. Peter van der Vorst, programmadirecteur van RTL Nederland, liet woensdagavond weten dat de misdaadverslaggever „voor zijn leven vecht”.

Dit artikel maakt ook deel uit van ons liveblog: ‘Poolse verdachte Kamiel E. werd gezocht in Polen’