Podcast

Vandaag
6 jul 2021
di - 6 juli 2021
Vandaag
6 jul 2021
di - 6 juli 2021
Waarom het aantal gevaccineerde Amerikanen stagneert
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Waarom het aantal gevaccineerde Amerikanen stagneert

De Amerikaanse President Joe Biden heeft zijn doel om op 4 juli zeventig procent van alle Amerikanen te vaccineren, niet gehaald. Op het platteland bungelt de vaccinatiegraad soms zelfs rond de twintig procent. De vaccinatiebereidheid lijkt een plafond te hebben bereikt. En ondertussen zitten de kerken en de cafés gewoon weer vol, zag Amerika-redacteur Merijn de Waal in Tennessee. Wie zijn de Amerikaanse vaccinweigeraars, en waarom zijn ze zo moeilijk te bereiken?

Gast:
Merijn de Waal
Presentatie:
Geertje Tuenter
Productie:
Alegria Ioannidis, Henk Ruigrok van der Werven en Julia Vié
Montage:
Jeroen Jaspers