Lezersoproep: wat is uw ervaring met de digitale reispas in de CoronaCheck-app?

Lezersoproep Sinds 1 juli kunnen reizigers binnen Europa gebruik maken van het coronapaspoort: een certificaat in de CoronaCheck-app die je kunt opvragen als je gevaccineerd bent of negatief getest. Wij horen graag wat uw ervaringen zijn.
Foto Bart Maat/ANP

Het Digitaal Covid Certificaat (DCC) wordt sinds 1 juli overal in de Europese Unie geaccepteerd en reizigers zouden er in theorie vrij mee door Europa kunnen reizen, afhankelijk van de inreisregels van het land. NRC wil uitzoeken hoe dat in de praktijk werkt.

Heeft u de digitale reispas in de CoronaCheck-app al gebruikt? Dan horen we graag wat uw ervaring is: lukte het om uw vaccinatiebewijs op te halen, werd het bewijs geaccepteerd of ondervond u problemen? Laat hier uw reactie achter.

Deze oproep is gesloten