Podcast

Vandaag
5 jul 2021
ma - 5 juli 2021
Vandaag
5 jul 2021
ma - 5 juli 2021
De ggz-instelling die je wegstuurt als je depressie te lang duurt
   
Deze podcast luister je ook in onze app

De ggz-instelling die je wegstuurt als je depressie te lang duurt

Korte wachtlijsten en betere zorg, dat was de belofte van ggz-instelling PsyQ die in 2005 de zorgmarkt bestormde. Ruim vijftien jaar later is daar weinig van terecht gekomen, ontdekten redacteuren Jeroen Wester en Romy van der Poel. De zorginstelling zit in financieel zwaar weer en patiënten worden abrupt naar huis gestuurd omdat hun behandeling te duur is. Hoe kan het dat een ggz-instelling patiënten zó moet teleurstellen?

Gast:
Romy van der Poel
Presentatie:
Geertje Tuenter
Productie:
Julia Vié, Misha Melita en Tessa Colen
Montage:
Jan Paul de Bondt