Recensie

Recensie Podcast

Hoe vind je de vrouw die 50 jaar geleden het leven van je moeder redde?

Een persoonlijk verhaal dat ook de geschiedenis en geheimhouding van de Sovjet-Unie vertelt.
Why are we trying to find Natasha? Series Trailer
Deze podcast luister je ook in onze app

Ik heb een zwak voor podcasts waarin de hoofdpersoon via een persoonlijke zoektocht een groter, werelds verhaal vertelt. De Britse journalist Jake Warren wist dat zijn moeder op haar 17de een zeer getalenteerde ballerina was. Ze was de eerste Europese danser die in de Sovjet-Unie meetrainde met het prestigieuze Russisch ballet.

Aan haar droom kwam abrupt een einde, en aan haar leven bijna ook, als ze niet was gered door Natasha, die ze daarna nooit meer zag. Warren gaat op zoek naar de vrouw die vijftig jaar geleden zijn moeder redde en voegt onderweg wat geschiedenis en geheimhouding van de Sovjet-Unie toe.