GGD GHOR meldt grote drukte op telefoonlijn voor reizigerstesten

Het is momenteel „erg druk” op de GGD-telefoonlijn die dient voor het maken van een gratis coronatest voor reizen. Dat meldt koepelorganisatie GGD GHOR woensdagochtend in een bericht op Twitter. Dit telefoonnummer is sinds vandaag bereikbaar en is bedoeld voor mensen die zich willen laten testen voor een reis naar het buitenland. GGD GHOR verzoekt mensen die deze week nog niet op vakantie gaan om op een later moment een afspraak in te plannen.

Het maken van een afspraak voor een gratis coronatest kan momenteel alleen via het speciale telefoonnummer van de GGD, 0800-5005. De website testenvoorjereis.nl, waar mensen online een afspraak zouden moeten kunnen maken, is nog niet bereikbaar. Het is niet bekend wanneer deze website wel toegankelijk is.

Twitter avatar GGDGHORNL GGD GHOR Nederland Momenteel is het erg druk op de nieuwe reizigerslijn. Ga je deze week nog niet op vakantie? Wacht dan met bellen. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen die deze week wel met vakantie gaat, hun test kan inplannen.
Dit artikel maakt ook deel uit van ons liveblog: Vanaf vandaag gratis testmogelijkheid voor reis naar het buitenland