Minderjarige jongen overleden na steekpartij in Groningen

Geweld In Hoogkerk in Groningen heeft om 14.50 uur een steekpartij plaatsgevonden. Een minderjarige jongen is overleden en de politie heeft een verdachte aangehouden.
De politie heeft de supermarkt aan de Zuiderweg in Hoogkerk afgezet voor het onderzoek naar de steekpartij.
De politie heeft de supermarkt aan de Zuiderweg in Hoogkerk afgezet voor het onderzoek naar de steekpartij. Foto Van Oost Media/ANP

Een minderjarige jongen is zondagmiddag overleden na een steekpartij in Hoogkerk in de gemeente Groningen. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De politie heeft een 23-jarige verdachte uit de stad Groningen aangehouden voor de steekpartij, maar niks bekendgemaakt over een motief. Het slachtoffer en de verdachte zouden elkaar niet kennen.

Volgens de politie gebeurde de steekpartij rond 14.50 uur en waren „veel mensen” getuige van het incident. De steekpartij vond volgens RTV Noord plaats bij een lokale supermarkt aan de Zuiderweg. Er zouden geen andere verdachten zijn afgezien van de aangehouden persoon.

Volgens RTV Noord is de omgeving van de supermarkt afgezet. De politie doet onderzoek in de zaak en de verdachte wordt momenteel verhoord.