A balladeer.

Foto Corbino

Veertig jaar Corbino

In de schitterende Corbinobijbel een boek waarin ruim 200 foto’s verzameld van, meestal, beroemdheden lijkt Corbino op zoek naar de essentie van de geportretteerde. Corbino wilde echter in dit boek meer dan alleen laten zien wie hij de afgelopen veertig jaar voor de camera had. „In mijn werk figureren voor wie het wil zien Johannes de Doper, Pontius Pilatus en Maria Magdalena. Zonde, mededogen, overgave, opstanding en geloof regeren mijn oog en oordeel”. Het resultaat is een bijbel vol uiteenlopende verhalen die aan betekenis winnen als je er opnieuw naar kijkt, op zoek naar de grote verhalen achter de beelden.

Lavinia Meijer Foto Corbino

Rowan Atkinson Foto Corbino

Maryam Hassouni Foto Corbino

Mark Rutte Foto Corbino

Dolly Parton Foto Corbino

Tamar van den Dop Foto Corbino

Wende Snijders Foto Corbino

Loes Luca Foto Corbino

Jules Deelder Foto Corbino

Freek de Jonge Foto Corbino

Ramses Shaffy Foto Corbino