Podcast

Onder de streep
25 mei 2021
di - 25 mei 2021
Onder de streep
25 mei 2021
di - 25 mei 2021
Waarom topbestuurders steeds vaker voor de rechter worden gesleept
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Waarom topbestuurders steeds vaker voor de rechter worden gesleept

Het was groot nieuws: drie bestuurders van ABN Amro zijn verdachte in een witwasschandaal. De bank zelf trof een miljoenenschikking met justitie - dat doen bedrijven wel vaker. Een bank kun je immers niet in de gevangenis gooien. Maar dat de hoogste bazen persoonlijk verdacht worden voor hun rol in het schandaal, dat was tot voor kort veel zeldzamer. Moeten topbestuurders beter gaan opletten? Gaat justitie nu vaker achter de hoogste bazen aan?

Presentatie:
Teri van der Heijden
Productie:
Misha Melita en Felicia Alberding
Montage:
Misja van Waterschoot
Gast:
Jorg Leijten