Podcast

Future Affairs
13 mei 2021
do - 13 mei 2021
Future Affairs
13 mei 2021
do - 13 mei 2021
Hoezo kunstmatige intelligentie? Natuurlijke intelligentie!
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Hoezo kunstmatige intelligentie? Natuurlijke intelligentie!

Bomen die als internetzendmasten kunnen werken, schilden van woestijnkevers als inspiratie voor wateropvang-technieken: als het aan kunstenaar Jalila Essaïdi ligt, is het tijd om om veel nieuwsgieriger naar de natuur te kijken. Evolutie heeft namelijk al miljoenen jaren lang talloze problemen slim opgelost met superefficiënte innovaties. Volgens haar kan een andere blik op de natuur en onze plek daarin leiden tot een nieuw tijdperk. Komt na het antropoceen het symbioceen?

Gast:
Jalila Essaïdi
Presentatie:
Jessica van der Schalk & Wouter van Noort
Productie:
Henk Ruigrok van de Werven
Montage:
Jeroen Jaspers