Podcast

In gesprek met
1 mei 2021
za - 1 mei 2021
In gesprek met
1 mei 2021
za - 1 mei 2021
Arnon Grunberg
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Arnon Grunberg

Arnon Grunberg kan naast schrijver, columnist, embedded journalist en essayist binnenkort een nieuwe titel toevoegen aan zijn visitekaartje: vader. Over een paar weken krijgt hij zijn eerste kind, samen met schrijver Niña Weijers. Hoewel kinderen er in zijn romans niet al te best vanaf komen, is hij ervan overtuigd dat hij in het werkelijke leven een lieve vader zal zijn. Veelschrijver Grunberg werd eerder dit jaar 50, en publiceerde de bundel 'Slachters en psychiaters'. Een bundeling van reportages die hij de afgelopen vijftien jaar schreef waarin hij onverschrokken op zoek ging naar de mens in al zijn verschijningsvormen. Journalist Jannetje Koelewijn praat met Arnon Grunberg over zijn aanstaande vaderschap, Auschwitz, en het snijvlak van realiteit en fictie.

Presentatie:
Jannetje Koelewijn
Productie en montage:
Inge ter Schure
Mixage:
Yeppe van Kesteren