Podcast

Haagse Zaken
17 apr 2021
za - 17 april 2021
Haagse Zaken
17 apr 2021
za - 17 april 2021
#44 De rol van Rutte: in de VVD, Nederland en Europa
   
Deze podcast luister je ook in onze app

#44 De rol van Rutte: in de VVD, Nederland en Europa

Volgens de VVD is Mark Rutte onmisbaar: niet alleen voor de partij maar ook voor het land. En daarom is het, volgens zijn partijgenoten, niet in het belang van Nederland als hij zou moeten stoppen. Maar wat wás de afgelopen tien jaar de rol van Rutte?

In deze Haagse Zaken focussen we op Rutte in drie omgevingen: Petra de Koning vertelt over de rol van Rutte in de VVD, Tom-Jan Meeus over hoe de VVD-leider opereert in het versplinterde politieke landschap en Clara van de Wiel over zijn status in de Europese Unie.

@LamyaeA // @tomjanmeeus // @pdekoning // @claravandewiel

Host:
Lamyae Aharouay
Gast:
Tom-Jan Meeus, Petra de Koning en Clara van de Wiel
Redactie en productie:
Iris Verhulsdonk