Podcast

Tussen de regels
16 apr 2021
vr - 16 april 2021
Tussen de regels
16 apr 2021
vr - 16 april 2021
Mediasensatie Lale Gül: wat maakt haar debuutroman zo bijzonder?
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Mediasensatie Lale Gül: wat maakt haar debuutroman zo bijzonder?

Al wekenlang voert ze de Nederlandse bestsellerlijsten aan: schrijfster Lale Gül (1997) met haar autobiografische debuutroman Ik ga leven, over een jonge vrouw in de grote stad die losbreekt uit een streng-islamitisch milieu. Het succes komt met een prijskaartje: Gül ontving doodsbedreigingen en werd verstoten door haar familie. In alle ophef rondom dit boek ging het vooral over het religieuze aspect. Toch vertelt Ik ga leven zoveel meer dan dat. Wat maakt deze roman zo bijzonder? Daarover gaat presentator Michel Krielaars in gesprek met literair redacteur Thomas de Veen en opinieredacteur Lotfi El Hamidi. 

Presentatie:
Michel Krielaars
Editor:
Jeroen Jaspers
Productie:
Maartje Willems
Gasten:
Thomas de Veen en Lotfi El Hamidi