Podcast

Haagse Zaken
3 apr 2021
za - 3 april 2021
Haagse Zaken
3 apr 2021
za - 3 april 2021
#42 Hoeveel politieke levens heeft Mark Rutte?
   
Deze podcast luister je ook in onze app

#42 Hoeveel politieke levens heeft Mark Rutte?

Het is nog maar anderhalve week geleden dat Kajsa Ollongren zich per ongeluk liet fotograferen met een memo – een foto met grote gevolgen. Inmiddels zijn het eerste duo verkenners, Kajsa Ollongren en Annemarie Jorritsma, én het tweede duo, Wouter Koolmees en Tamara van Ark, gestopt met hun opdracht. Wie er wel nog zit, na een lang debat, een aangenomen motie van afkeuring en een net niet aangenomen motie van wantrouwen is demissionair premier Mark Rutte. En nu de verkennende gesprekken openbaar zijn geworden weten we ook wat de inzet is van alle politieke partijen in de formatie. 

Wat een week. In Haagse Zaken leidt Lamyae Aharouay je erdoorheen, met Petra de Koning, Tom-Jan Meeus en Guus Valk.

@LamyaeA // @PhilipdeWW // @tomjanmeeus // @apjvalk

Luister ook:

Redactie en productie:
Henk Ruigrok van der Werven