Recensie

Recensie Podcast

Waarom heeft vrouwenkleding zo vaak nepzakken?

In de podcast Articles of Interest krijg je een interessant kijkje in de wereld van mode.
Pockets: Articles of Interest #3
Deze podcast luister je ook in onze app

Deze serie is niet nieuw, maar zeker de moeite van het luisteren waard. Het is een spin-off van het fantastische 99% Invisible, de serie van Roman Mars over design en architectuur. Articles of Interest gaat over mode. En dan niet zozeer over de grote modehuizen en de laatste trends.

Host Avery Trufelman stelt bredere vragen. Bijvoorbeeld: waarom heeft vrouwenkleding zo vaak nep zakken, te klein om iets in te stoppen of die zelfs helemaal niet open kunnen? Het doet je beseffen dat deze serie meer over ons gaat, dan over de kleding die we dragen. Zoals Trufelman het zelf zegt: „Whether we like it or not, we are all speaking with our clothes. And we might as well give a good hard think about what we want to say.”