Recensie

Recensie Podcast

In plaats van negeren, in gesprek gaan

Liesbeth Staats is op Facebook bevriend met een man die beweert dat corona een hoax is. Ze besluit met hem in gesprek te gaan.
'Er zit een plan achter deze corona-pandemie'
Deze podcast luister je ook in onze app

Liesbeth Staats ken je misschien van radio of tv, maar ze heeft nu ook een eigen podcast. Op Facebook is ze vrienden met een man die vaak berichten post waarin hij betoogt dat corona een hoax is. Ook tagt hij Liebeth omdat hij vindt dat zij als journalist hier in zou moeten duiken. In plaats van de man te negeren, als gek weg te zetten of meteen tot een tegenaanval over te gaan, nodigt ze hem uit voor een gesprek. Beide kampen blijven kritisch én respectvol, wat een verademing.

De Andere Blik, één aflevering van 20 minuten.