Podcast

Vandaag
1 mrt 2021
ma - 1 maart 2021
Vandaag
1 mrt 2021
ma - 1 maart 2021
Wat vertellen de verkiezingsprogramma's?
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Wat vertellen de verkiezingsprogramma's?

Over iets meer dan twee weken zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Om te bepalen op wie je wilt stemmen, kún je natuurlijk alle partijprogramma’s lezen, maar grote kans dat je dat niet gaat doen. Terwijl die programma’s juist de basis vormen voor vier jaar kabinetsbeleid. Politiek redacteuren Stéphane Alonso en Marike Stellinga maakten daarom de NRC Stemhulp. Wat zijn de raakvlakken in de politieke plannen? En waar zitten de grote verschillen?

Gast: Stéphane Alonso

Presentatie: Geertje Tuenter

Productie: Anna Korterink

Montage: Jeroen Jaspers

Lees ook: De opvallendste zaken uit de verkiezingsprogramma's