Podcast

Haagse Zaken
6 feb 2021
za - 6 februari 2021
Haagse Zaken
6 feb 2021
za - 6 februari 2021
Waarin we de politieke ideeën over klimaatbeleid bespreken
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Waarin we de politieke ideeën over klimaatbeleid bespreken

Over ruim vijf weken gaat Nederland naar de stembus. Naast het coronabeleid is er een onderwerp dat vóór corona bij kiezers hoog op het prioriteitenlijstje stond bij het uitbrengen van hun stem: het klimaat.

In deze Haagse Zaken hoor je van Marike Stellinga en Erik van der Walle wat ‘klimaatbeleid’ nou precies inhoudt, waarom het nu belangrijk is het hier over te hebben en aan welke afspraken Nederland zich gecommitteerd heeft. En we kijken vooruit naar de formatie: welke ideeën hebben welke partijen, waar vinden ze elkaar en welke onderwerpen dreigen nog splijtzwammen te worden?

Redactie en productie door Iris Verhulsdonk