Podcast

Haagse Zaken
23 jan 2021
za - 23 januari 2021
Haagse Zaken
23 jan 2021
za - 23 januari 2021
Waarin we je bijpraten over de eerste week van het demissionaire kabinet
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Waarin we je bijpraten over de eerste week van het demissionaire kabinet

Twee grote debatten en één persconferentie. Opnieuw beheersten de toeslagenaffaire en coronamaatregelen de politiek. Het was de eerste week van het kabinet Rutte III in demissionaire staat. En juist in die week nam het de zwaarste en meest omstreden coronamaatregel tot nu toe: de avondklok. 

In deze aflevering van Haagse Zaken hoor je van Petra de Koning en Philip de Witt Wijnen of en zo ja wat de gevolgen zijn voor het kabinet en hoe deze nieuwe manier van politiek bedrijven van invloed is op de coalitie.

Luister hier ook de aflevering van Vandaag met Philip over het aftreden van Rutte III

https://www.nrc.nl/nieuws/2021/01/18/de-onvermijdelijke-val-van-rutte-iii-a4027981

@LamyaeA // @pdekoning // @PhilipDeWW