Biden en Harris sturen eerste tweets in nieuwe rol

De nieuwe Amerikaanse president Joe Biden en zijn vicepresident Kamala Harris hebben woensdag beiden een eerste tweet sinds hun beëdiging de wereld in gestuurd. Harris schrijft ‘klaar om te dienen’, een tweet die binnen een uur tijd door meer dan zeshonderdduizend mensen werd geliket. Biden zegt dat er „geen tijd te verliezen is als het gaat om de crises” waar zijn land mee wordt geconfronteerd. Hij gaat woensdag direct naar het Oval Office om „Amerikaanse gezinnen te helpen”.

Twitter avatar POTUS President Biden There is no time to waste when it comes to tackling the crises we face. That’s why today, I am heading to the Oval Office to get right to work delivering bold action and immediate relief for American families.
Twitter avatar VP Vice President Kamala Harris Ready to serve.
Dit artikel maakt ook deel uit van ons liveblog: Joe Biden ingezworen als 46ste president van Verenigde Staten