Podcast

Future Affairs
7 jan 2021
do - 7 januari 2021
Future Affairs
7 jan 2021
do - 7 januari 2021
De hobbelige weg naar het ziekenhuis van de toekomst
   
Deze podcast luister je ook in onze app

De hobbelige weg naar het ziekenhuis van de toekomst

Robotchirurgen, VR-spreekkamers en Apple-ziekenhuizen? De zorg verandert zeker, maar op een andere manier dan de techvoorspellers denken. Marlies Schijven nam ons mee in haar visie voor de zorg in 2031. Ze is chirurg, hoogleraar serious gaming en adviseert het ministerie van Volksgezondheid over datatoepassingen tijdens de pandemie. Zij werkt aan zorg waar technologie nog nauwelijks zichtbaar is en er meer tijd is voor menselijk contact.

Gast
Marlies Schijven
Presentatie
Jessica van der Schalk & Wouter van Noort
Productie
Misha Melita & Henk Ruigrok van der Werven
Montage
Ruben Pest